An's Bijoux

 

Het is alweer ruim 20 jaar geleden dat ik (An,1978) voor het eerst begonnen ben met het maken van sieraden. Deze maakte ik voornamelijk met allerlei soorten kralen. Een ontzettend leuke en verslavende hobby die uiteindelijk in 2016 uitliep tot het starten van een eigen atelier, An's Bijoux. Dit was het begin van een nieuwe stap met heel veel uitdagingen. Eind 2017 besloot ik de opleiding Art Clay Silver te gaan volgen. Een opleiding waarin ik mijn creativiteit volop kan laten gaan. En om het echt compleet te maken, volgde ik ook nog de opleiding goudsmid waarvoor ik met trots kan melden dat ik  met vlag en wimpel slaagde. 

Naast dat ik graag creatief bezig ben, deel ik ook heel graag mijn kennis met andere.  Hierdoor zijn dan ook de workshops en cursussen ontstaan.

Wil je graag een keer je eigen sieraad leren maken? Lees dan snel even verder op de website en wie weet mag ik je snel verwelkomen in mijn atelier.