Alle bestellingen boven de € 100,- worden gratis verzonden binnen Nederland!

Achter de schermen

Het is alweer ruim 18 jaar geleden dat ik (An,1978) voor het eerst begonnen ben met het maken van sieraden. Deze maakte ik voornamelijk met allerlei soorten kralen. Een ontzettend leuke en verslavende hobby. Maar door een carrière wisseling in mijn leven, kwam dit echter op een zeer laag pitje te staan. Nu zoveel jaar later heb ik het weer opgepikt en is het niet meer alleen een hobby maar ook mijn werk geworden. Eind 2017 ben ik naast het kralen gestart met de opleiding, Art Clay Silver instructeur en heb deze met succes mogen afronden. Vervolgens heb ik met trots mijn atelier, An’ s Bijoux geopend. Van hieruit verkoop ik mijn sieraden en geef ik workshops in het maken van uw eigen sieraden.  

Naast dit alles ben ik onlangs gestart met een nieuwe uitdaging namelijk, een opleiding tot goudsmid. Met deze opleiding zal ik de komende 4 jaar heerlijk zoet zijn.

Bij deze mag ik ook melden dat ik mijn Silver Art Clay Instructors 1, 2 en de higher opleidingen heb behaald, zodat ik deze kennis kan en mag delen met anderen.