Webshop

De sieraden in de webshop zijn allemaal handgemaakt door An. Regelmatig zal de webshop aangevuld worden met nieuwe sieraden. Bij ieder sieraad staat een korte omschrijving. Wanneer u graag een sieraad in een andere maat of kleur wenst of graag nog meer informatie wil over de sieraden dan kunt u contact opnemen via info@ansbijoux.nl 

U bent ook altijd welkom in de atelier om de sieraden vrijblijvend te komen passen. Graag op afspraak omdat er niet op vaste tijden iemand aanwezig is in de atelier.

Herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling niet wil behouden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief 1 keer verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht / retourneren, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan An’s Bijoux geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een mail sturen naar info@ansbijoux.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Bij het retourneren mag u gebruik maken van het onderstaand formulier. 

Wanneer het sieraad op maat gemaakt wordt volgens de door u ingevoerde specificatie dan is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Betaling

Betalingen kunnen voldaan worden met de volgende opties:

  • IDEAL
  • Contante betaling / per pin kan bij ophalen in de atelier op afspraak. 

Wanneer de betaling staat bijgeschreven op onze rekening zullen wij overgaan tot het verzenden van de bestelling. Dit gebeurd doorgaans binnen 3 werkdagen. Met uitzondering van op maat gemaakte sieraden, hierbij moet u rekening houden met 14 werkdagen. 

Het verzenden van bestellingen gebeurd op dit moment alleen in Nederland. 

Wij verzenden onze producten altijd via postNL met pakketpost en verzekerd tot € 500,- en met track and trace. 

Bestellingen boven de € 150,- worden gratis verzonden binnen Nederland!

 

Verzendopties

An's Bijoux verzend alleen binnen Nederland.

  • Ophalen in de atelier.
  • Verzenden binnen Nederland met PostNL, brievenbus: € 1,00 (Alleen voor cadeaubonnen!)
  • Verzenden binnen Nederland met PostNL, brievenbuspakje: € 4,15 ( niet verzekerd. Wel met track and trace ). An's Bijoux is niet verantwoordelijk voor verlies en of beschadigingen van het brievenbuspakje. 
  • Verzenden binnen Nederland met PostNL, pakketpost: € 8,90 (verzekerd tot € 500,- met track and trace en een handtekening van de klant)

In de winkelwagen kunt u één van de bovenstaande passende opties aangeven.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar. info@ansbijoux.nl