Open atelier edelsmeden

Ben je thuis niet in het bezit van de juiste materialen of wil je graag even een paar uurtjes per week/maand in alle rust kunnen werken en je creativiteit de vrije loop laten gaan. Misschien is de open atelier dan een mooie uitkomst voor jou. Er worden geen workshop/ lessen gegeven tijdens een open atelier moment. Je werkt in alle rust en gezelligheid zelfstandig aan een eigen werkstuk of meerdere werkstukken. Een open atelier moment kun je zo vaak als je zelf wil inplannen. Zaagjes, boortjes, zilverklei, edelmetaal, edelstenen en andere fournituren dienen zelf meegebracht te worden of kunnen aangekocht worden in de atelier. 

 

Tijdens de open atelier:

  • Wordt er geen les gegeven maar werk je zelfstandig.
  • Je hebt al enig ervaring met edelsmeden en of zilverklei.
  • Duur v.d open atelier: max. 2,5 uur per keer.  (bv. 1x per week of 1x per maand)
  • Inbegrepen: materiaal gebruik, koffie/ thee. 
  • Prijs per pers. per keer: € 35,00 (excl. edelmetaal, fournituren, kettingen, stenen, parels,..) 
  • of kies voor een 10- strippenkaart, prijs per pers. : € 315,00 (excl. edelmetaal, fournituren, kettingen, stenen, parels,..) 

Extra informatie in verband met de veiligheidsmaatregelen.

Graag verwachten wij van jou dat de voorgeschreven veiligheidsmaatregels in acht worden genomen.

Het deelnemen aan een workshop of cursus is geheel op eigen risico. Uiteraard streven wij ernaar om de deze zo veilig mogelijk te laten verlopen.

In de atelier wordt er gewerkt met allerlei soorten gereedschappen, machines en vuur. Draag daarom liever geen nylon kledij of te wijde kledij zoals; lange losse sjaals, te losse mouwen.  Wanneer je in het bezit bent van lange haren kun je het best deze bij elkaar binden zodat deze niet verstrengeld geraken tussen de machines of verbranden.