Alle bestellingen boven de € 100,- worden gratis verzonden binnen Nederland!

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00u. worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn bv.  producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Echter zal een bestelling ten allen tijden binnen de 3 dagen verzonden worden. Er zit een langere leveringstermijn bij een op maat gemaakte sieraad, hierbij gaat de levertijd in overleg met u als klant.  

Verzendopties:

  • Ophalen in de atelier.
  • Verzenden binnen Nederland met PostNL, brievenbuspakje: € 4,10 ( niet verzekerd. Wel met track and trace ). An's Bijoux is niet verantwoordelijk voor verlies en of beschadigingen van het brievenbuspakje. 
  • Verzenden binnen Nederland met PostNL, pakketpost: € 8,70 (verzekerd tot € 500,- met track and trace en een handtekening van de klant)
  • Verzenden naar België met PostNL, pakketpost: € 18,00 ( verzekerd tot € 500,- met track and trace)
  • Waardebonnen kunnen ook per e-mail worden verzonden. 

*In de winkelwagen kun je één van de bovenstaande passende opties aangeven.

*Bestellingen boven de € 100,- worden gratis verzonden binnen Nederland!

*Bestellingen worden altijd verzonden met PostNL - pakketpost.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL.  Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar. info@ansbijoux.nl