Workshop zilverklei schakelarmband

 

Tijdens deze workshop maakt u een schakelarmband met de zilverklei 950. Deze workshop word in 2 halve dagen gegeven omdat de zilverklei 950  een veel langere afbaktijd nodig heeft. In de eerste workshop (3 uur) gaat u aan de slag met het maken van de schakels. In de tweede workshop (4 uur)  gaat u de schakels met zilveren ringetjes aan elkaar solderen en vervolgens afwerken zodat er een mooie schakelarmband ontstaat. Aan het einde van de tweede workshop gaat u naar huis met een zelfgemaakte zilveren schakelarmband.

  • Duur v.d. workshop: 7 uur (opgesplitst in 2 workshops van minimaal 1 week ertussen)
  • Inbegrepen: 10 gram zilverklei, materiaal gebruik, koffie/ thee.
  • Prijs per pers.: € 115,00 (excl. fournituren, kettingen, stenen, parels,..) 

Agenda

Wanneer u graag deze workshop wil volgen, klik dan onderaan op de knop agenda. U kunt nu de agenda bekijken en uw reservering vastleggen. Na de reservering wordt u doorgestuurd naar het betaalsysteem van de agenda. Wanneer de betaling voldaan is krijgt u een e-mail ter bevestiging van de workshop.

 

De workshops in de agenda zijn ingedeeld op de vrijdagen en zaterdagen. Wanneer u graag op een andere dag een workshop wenst te volgen, stuur dan even een mail naar info@ansbijoux.nl

 

An Hoendervangers -Vergult

An's Bijoux

Rucphenseweg 31

4882 KB Klein-Zundert

 

E: info@ansbijoux.nl

W: www.ansbijoux.nl

T: 0031 (0) 6-15433451

 

KVK-nummer: 65698711

Btw-nummer: NL002417878B54

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.