Workshop zilverklei, filigraan hanger of oorbellen

 

Tijdens deze workshop gaat u een mal gemaakt van kurkklei leren bewerken met zilverklei spuitpasta, zodat er een mooi filigraan effect ontstaat.

In de atelier liggen een paar mallen klaar waaruit u kunt kiezen. Wanneer u graag zelf een mal van kurkklei wil maken, kunt u dit bij de reservering aangeven. We plannen dan een datum ruim 2 dagen voor de workshop in. Zo krijgt de mal de gelegenheid om min. 24u. te drogen. Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een mooi zilveren filigraan hanger en of oorbellen.

  • Duur v.d. workshop: 4 uur                                                                  
  • Inbegrepen: 10 gram zilverklei spuitpasta, materiaal gebruik, koffie/ thee.
  • Prijs per pers.: € 70,00 (excl. fournituren, kettingen, stenen, parels,..) 

Agenda

Wanneer u graag deze workshop wil volgen, klik dan onderaan op de knop agenda. U kunt nu de agenda bekijken en uw reservering vastleggen. Na de reservering wordt u doorgestuurd naar het betaalsysteem van de agenda. Wanneer de betaling voldaan is krijgt u een e-mail ter bevestiging van de workshop.

 

De workshops in de agenda zijn ingedeeld op de vrijdagen en zaterdagen. Wanneer u graag op een andere dag een workshop wenst te volgen, stuur dan even een mail naar info@ansbijoux.nl

 

An Hoendervangers -Vergult

An's Bijoux

Rucphenseweg 31

4882 KB Klein-Zundert

 

E: info@ansbijoux.nl

W: www.ansbijoux.nl

T: 0031 (0) 6-15433451

 

KVK-nummer: 65698711

Btw-nummer: NL002417878B54

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.