Alle bestellingen boven de € 100,- worden gratis verzonden binnen Nederland!

Workshop zilverklei, keum boo

Keum boo is een Koreaanse techniek waarbij een stukje goudfolie ( 24 karaat goud) op een zilveren ondergrond wordt aangebracht. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het maken van een basis hanger of oorbellen uit zilverklei.  Wanneer het sieraad klaar is ga je de keum boo techniek toepassen op je zilveren sieraad.  In de atelier zijn voorbeelden aanwezig maar uiteraard is het ook leuk om gebruik te maken van je eigen creativiteit. Geef er een leuke twist aan en maak zo je hanger of oorbellen uniek! Aan het eind van deze workshop ga je naar huis met je eigen handgemaakte zilveren sieraad.

 

  • Duur v.d. workshop: 6 uur
  • datum: in overleg
  • Inbegrepen: 7 gram zilverklei, stukje goudfolie, materiaal gebruik, koffie/ thee en lunch
  • Prijs per pers.: € 135,00 (excl. fournituren, kettingen , stenen, parels,..)   
  • Deelnemen: info@ansbijoux.nl   

 

Extra informatie in verband met de veiligheidsmaatregelen.

Graag verwachten wij van jou dat de voorgeschreven veiligheidsmaatregel in acht worden genomen.

Het deelnemen aan een workshop is geheel op eigen risico. Uiteraard streven wij ernaar om de workshops zo veilig mogelijk te laten verlopen.

In de atelier wordt er gewerkt met allerlei gereedschappen, machines en vuur. Draag daarom liever geen nylon kledij of te wijde kledij zoals; lange losse sjaals, te losse mouwen.  Wanneer je in het bezit bent van  lange haren kun je  het best deze bij elkaar binden zodat deze niet verstrengeld geraken tussen de machines of verbranden