Workshop verloren wastechniek

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel maak je onder begeleiding een hanger, ring en / of oorbellen. In de atelier zijn voorbeelden aanwezig maar uiteraard is het ook leuk om gebruik te maken van je eigen creativiteit. Tussen de twee dagdelen in zit minimaal 2 weken. Tijdens deze weken zal An's Bijoux de gemaakte sieraden naar de gieterij brengen om deze te laten gieten in sterling zilver of goud. In het tweede dagdeel worden de sieraden verder afgewerkt, zodat je deze aan het eind van de 2de workshop mee naar huis kan nemen.

Belangrijke nota: naast de workshopkosten: €150,00 komen er ook gietkosten bij. Deze gietkosten zijn onder andere afhankelijk van de hoeveelheid sieraden die je maakt, het gewicht per sieraad, de dagprijs van het edelmetaal, enz.. 

 

  • Duur v.d. workshop:  8 uur (Eerste dagdeel 4 uur / tweede dagdeel 4 uur. ) Tussen de 2 dagdelen in zit min. 2 weken.
  • Datum: in overleg
  • Inbegrepen: verloren was, materiaal gebruik, koffie/ thee.
  • Prijs per pers.: € 150,00 (excl. fournituren, kettingen, stenen, parels,..) 
  • Deelnemen: stuur een mail naar info@ansbijoux.nl

 

Extra informatie in verband met de veiligheidsmaatregelen.

Graag verwachten wij van jou dat de voorgeschreven veiligheidsmaatregel in acht worden genomen.

Het deelnemen aan een workshop is geheel op eigen risico. Uiteraard streven wij ernaar om de workshops zo veilig mogelijk te laten verlopen.

In de atelier wordt er gewerkt met allerlei gereedschappen, machines en vuur. Draag daarom liever geen nylon kledij of te wijde kledij zoals; lange losse sjaals, te losse mouwen.  Wanneer je in het bezit bent van lange haren kun je het best deze bij elkaar binden zodat deze niet verstrengeld geraken tussen de machines of verbranden.