Workshop edelsmeden, klemarmband

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het maken van een cuff of ook wel genoemd de klemarmband. Je start vanuit een stuk sterling zilveren strip. Deze strip ga je bewerken door het op maat te zagen, vijlen, schuren, eventueel structuur aan te brengen en afwerken naar wens. In de atelier zijn voorbeelden aanwezig maar uiteraard is het ook leuk om gebruik te maken van je eigen creativiteit. Geef er een leuke twist aan en maak zo je armband uniek! Aan het eind van deze workshop ga je naar huis met je eigen handgemaakte zilveren armband.

 

  • Aantal deelnemers: max. 4 pers.
  • Duur v.d. workshop: 3 uur 
  • Datum: In overleg
  • Inbegrepen: 1 sterling zilveren strip (smal), materiaalgebruik, koffie/ thee
  • Prijs per pers.:  € 99,00  (excl. fournituren, kettingen, stenen, parels,..) 
  • Deelnemen: info@ansbijoux.nl   

 

Extra informatie in verband met de veiligheidsmaatregelen. 

Graag verwachten wij van jou dat de voorgeschreven veiligheidsmaatregel in acht worden genomen.

Het deelnemen aan een workshop is geheel op eigen risico. Uiteraard streven wij ernaar om de workshops zo veilig mogelijk te laten verlopen.

In de atelier wordt er gewerkt met allerlei gereedschappen, machines en vuur. Draag daarom liever geen nylon kledij of te wijde kledij zoals; lange losse sjaals, te losse mouwen.  Wanneer je in het bezit bent van  lange haren kun je  het best deze bij elkaar binden zodat deze niet verstrengeld geraken tussen de machines of verbranden.