Garantie / klachten


Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

 

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ansbijoux.nl  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@ansbijoux.nl  Stuur het ongewenst artikel retour. Wanneer An’s Bijoux het pakket in goede orde heeft ontvangen, kunt u het juiste sieraad opnieuw bestellen. Hou er rekening mee dat u zelf zorg draagt voor de kosten van de terugzending van het product. An’s Bijoux is niet verantwoordelijk voor geretourneerde- vermiste en beschadigde pakketjes. 


Contactgegevens

An's Bijoux
Rucphenseweg 31
4882 KB Klein-Zundert
info@ansbijoux.nl
06-15433451

KVK-nummer: 65698711

Btw-nummer: NL002417878B54